Zelfsabotage vs Gut Feeling

ZELF SABOTAGE vs LUISTEREN NAAR JE GUT FEELING

Heb je dat ook wel eens? Dat je je jezelf eigenlijk ontzettend zielig vindt? Omdat je een drukke week hebt gehad, weinig hebt geslapen of dat je even enorm pech hebt gehad.
Je praat het al snel goed voor jezelf want ja je moet toch echt luisteren naar je ‘gut feeling’en wat kan het anders zijn dat er zo keihard naar je staat te schreeuwen dat je vandaag vooral overal tegenaan moet schoppen met een zak chips in je ene hand en je afstandbediening in het andere (want als je zielig bent dan komt Netflix je wel troosten).
Dikke vette grote kans dat dit niets met je gut feeling te maken heeft, maar alles met zelfsabotage. Angst dus. Angst om je doelen wel te behalen (ja dat bestaat), angst om je doelen net niet te halen, angst omdat je in de tunnel zit naar het volgende niveau en je eigenlijk niet zo goed weet wat er te wachten staat, angst om keihard op je bek te gaan… je (her)kent ze wel.
Maar hoe weet je nu of jezelf aan het bulshitten bent met zelfsabotage of dat jouw lichaam echt even aangeeft om het vandaag iets rustiger aan te doen/ iets voor jezelf te doen om op te laden?
De key zit ‘m in jouw Soul Feelings & Soul Goals. Je weet hoe je je dagelijks wilt voelen en wat je wilt bereiken. Dat is op rottige momenten echt niet anders, alleen zie je dan niet zo goed HOE.
Jouw zelfsabotage staat vaak haaks op hetgene dat je wilt bereiken. Je wordt verleid om bewust keuzes te maken om jezelf in de weg te zitten. Je gut feeling gaat geheel in flow mee met hoe jij je wilt voelen en war je voor staat.
Bijvoorbeeld: Ik word wakker, denk aan mijn 8.000 afspraken van vandaag en het enige dat door mijn hoofd schiet is NEEEEEEEE! Als ik in plaats daarvan op de bank wil gaan liggen met een zak chips, 3kg chocolade en mijn hoofd onder de dekens dan weet ik dat het zelfsabotage is. Een van mijn Soul Feelings is namelik dat ik mij dagelijks gezond wil voelen.. en dit is precies het tegenover gestelde.
Zegt alles in mij nu dat ik beter 75% van de afspraken kan verplaatsen, een uurtje extra moet slapen waarna ik ga sporten en een massage neem dan staat dat geheel in lijn met hoe ik mij wil voelen. Ik weet dat ik mij even moet opladen om vervolgens weer te kunnen geven, en de kans is mega groot dat ik later op de dag weer vol op kan gaan knallen!
Hiervoor is het dus belangrijk om heel goed te weten welke Soul Feelings bij jou horen (en nee, je kan niet lukraak iets kiezen). Daar gaan we mee aan de slag voor en tijdens de Badass Miracle Master Mind! Je leert dan niet alleen om uit te schrijven wat jouw Soul Goals en Soul Feelings nu eigenlijk zijnn, maar ook hoe je ze dagelijks in kan zetten om jezelf een hoop stress en frustratie te besparen.
Zodra je dat helder hebt gaan we pas aan de slag met jouw bedrijf en natuurlijk je financiele planning, we gaan processen automatiseren en simpeler maken voor je zodat je ook echt af en toe de tijd kan nemen om jezelf weer even op te laden zonder dat je je schuldig voelt.
LET OP! Dit zijn dus de echte #lifehacks. Het is geen marketingtrucje waarmee je eenmalig een x aantal euro’s extra kan verdienen. Het is een aanpassing in het aanleren van disciplines om af te maken waar je aan begonnen bent, om te durven gaan staan voor wie jij bent, om je successen te pakken en om gezond op langere termijn vol gas te kunnen gaan voor je dromen!
Are you ready? <3
PS: Wil jij ook aan de slag met jouw Soul Goals en natuurlijk een Goldprint (processen + Profit First + fianciele planning) maken voor jouw leven? Neem dan even CONTACT op dan vertel ik je meer over de Badass Master Mind en de mega HIGH VIBE locatie waar we het gaan houden.