House of Tax helpt jou groeien. Geven de belasting en de administratie jou stress en vind je het saai? Niet voor lang meer. House of Tax is hierin jouw aanspreekpunt. We beantwoorden jouw vragen, verhelpen problemen en nemen jouw eventuele onzekerheden weg. Zo wordt het doen van de administratie slechts een bijzaak en kun je doen waarvoor jij bent gaan ondernemen.

House of Tax is meer dan alleen het beantwoorden van jouw vragen, we gaan jou proactief begeleiden in de wereld van belasting en administratie. Samen zorgen we ervoor dat jouw onderneming groeit, dat je niets mist en dat je optimaal gebruikt maak van alle fiscalen voordelen.

Maak een afspraak

House of Tax begon in 2014 als online belastingadvieskantoor al zachtjes te trekken en te duwen aan het traditionele vak van boekhouder/belastingconsultent. De financiële kennis wordt tegenwoordig gemixt met business consulting. We geven jou de tools, maar ook de keiharde waarheid, zo hoef jij alleen nog maar de acties te ondernemen om jouw eigen successen te creëren.

Online consult

Behoefte aan wat hulp op het gebied van belastingen, jouw administratie en toeslagen? House of Tax helpt! In een online consult met Kim de Jong helpen we jou bij alle vragen, zowel in het Nederlands als in het Engels.

Maak een afspraak

Wat klanten over ons vertellen

Als beginnende onderneemster zat ik met veel vragen over boekhouden en de belastingaangifte, waarop Kim voorstelde me te bellen. Het gesprek heeft voor mij veel opgeleverd. Ik weet nu wat prioriteit heeft op dit moment en met welke zaken ik nog even kan wachten. Dank je wel, Kim! En ik kijk uit naar de Webinar.

Marleen van der Palen / Facebook

House of Tax heeft mij in het afgelopen halfjaar enorm veel geholpen met mijn Tax & Admin, dit komt onder andere door de workshop die ik heb gevolgd in maart. Nu snap ik wat ik wel en niet kan aftrekken en houd ik elke maand, ja jongens echt elke maand, mijn admin bij. Dit deed ik eerst alleen wanneer de omzetbelasting eraan kwam, jeetje wat een rust geeft dit!!

Emel Koc / Facebook

Vanmorgen een kort gesprek gehad met Kim over de plannen die ik heb met mijn onderneming, die ik begin dit jaar ben gestart. Wakker geschud over de manier waarop ik mijn klanten tot nu toe heb bereikt en ook wat ideeën gekregen ter aanvulling daarop. Fijn hoe snel Kim doorheeft wat ik met m’n onderneming wil (en kan) en suggesties weet aan te dragen. Het zette me meteen in actie.

Andrina Sol / Facebook