The HOT Line

Met The HOT Line kun je profiteren van de volgende voordelen:

    Meer rust en regelmaat
    Overzicht op jouw zakelijke financiën
    Meer focus op de toekomst
    Een gestructureerde administratie
    Niet te veel belasting betalen

Onbeperkt toegang

Meer rust

Meer winst

The HOT Line

Op zoek naar ondersteuning voor jouw boekhouding, administratie en belastingen? House of Tax helpt!

Nu de eerste maand gratis!

Ja! Ik wil mij inschrijven
Ja! Ik wil mij inschrijven
Ja! Ik wil mij inschrijven

Zo werkt The HOT Line

Je wordt gekoppeld aan een eigen financieel expert die jou en je onderneming voorzien van 1:1 support via Whatsapp. Jouw nieuwe go-to CFO helpt je bij al je vragen over je zakelijke financiën, administratie, en belastingen. Daarnaast ontvang je bij The HOT Line ook vaste toegang tot handige tutorials, templates en checklists.
Ook houden we je op de hoogte over de wettelijke verplichtingen vanuit de Belastingdienst, belangrijke deadlines met betrekking tot belastingaangiften en verschillende stappen om taken in te plannen aan de hand van de deadlines en informatie. Zo weet je precies wat jou te doen staat en wanneer dit gedaan moet worden.

1

Meld je aan via de onderstaande knop

2

Ontvang de contactgegevens van jouw financieel expert

3

Krijg meer rust en overzicht, grip op je financiën

2

Ontvang wekelijks informatie

3

Krijg rust en overzicht

Wat anderen zeggen over House of Tax


Als beginnende onderneemster zat ik met veel vragen over boekhouden en de belastingaangifte, waarop Kim voorstelde me te bellen. Het gesprek heeft voor mij veel opgeleverd. Ik weet nu wat prioriteit heeft op dit moment en met welke zaken ik nog even kan wachten. Dank je wel, Kim! En ik kijk uit naar de Webinar.

Marleen van der Palen / Facebook


House of Tax heeft mij in het afgelopen halfjaar enorm veel geholpen met mijn Tax & Admin, dit komt onder andere door de workshop die ik heb gevolgd in maart. Nu snap ik wat ik wel en niet kan aftrekken en houd ik elke maand, ja jongens echt elke maand, mijn admin bij. Dit deed ik eerst alleen wanneer de omzetbelasting eraan kwam, jeetje wat een rust geeft dit!!

Emel Koc / Facebook


Vanmorgen een kort gesprek gehad met Kim over de plannen die ik heb met mijn onderneming, die ik begin dit jaar ben gestart. Wakker geschud over de manier waarop ik mijn klanten tot nu toe heb bereikt en ook wat ideeën gekregen ter aanvulling daarop. Fijn hoe snel Kim doorheeft wat ik met m’n onderneming wil (en kan) en suggesties weet aan te dragen. Het zette me meteen in actie.

Andrina Sol / Facebook

Dit brengt The HOT Line jou

The HOT Line is de uitkomst als je weet dat er nog veel meer in jou en jouw onderneming zit en je dit naar boven wilt halen. We gaan gezamenlijk een goede financiële fundering opbouwen. Aan de hand van die stabiele basis gaan we vervolgens zoveel mogelijk automatiseren, zodat jij straks nog maar een paar minuten per maand kwijt bent aan administratief werk.
      Eén-op-één ondersteuning bij al jouw vragen en dilemma’s
      Informatie over wettelijke verplichtingen vanuit de Belastingdienst
      Reminders voor belangrijke deadlines
      Stappen om jouw administratie te automatiseren
      Uitleg over belastingregels. Zo hoef jij straks minder belasting te betalen
      Een persoonlijke inlog op onze website
      Vaste toegang tot tutorials, templates, checklists
rust administratie

Voor wie is The HOT Line geschikt?

Ben jij ondernemer en kun je wat ondersteuning gebruiken op het gebied van administratie, boekhouding en belastingen? Dan is The HOT Line de uitkomst voor jou. Wij geven jou informatie en handvatten, bijvoorbeeld door middel van een consult, masterclasses, voor het creëren van rust en overzicht in jouw administratie, zodat jij en jouw onderneming kunnen groeien.

Wanneer je particulier bent, eigenaar van een vereniging of stichting of jouw onderneming in het buitenland geregistreerd staat, is The HOT Line helaas niet geschikt voor jou.

Ben je op zoek naar manieren om belasting te ontduiken en buiten de wetten te treden? Ook dan ben je bij ons niet aan het juiste adres. We optimaliseren administraties, maar werken daarbij altijd netjes volgens de regels en wetten.

Ja! Schrijf mij in voor The HOT Line Ja, schrijf mij in!

Veelgestelde vragen

Doen jullie ook mijn belastingaangiften?

Nee, met het Premium HOT Jaarplan verzorgen wij niet jouw belastingaangiften. Wel krijg je informatie over wat er van jou verwacht wordt, bijvoorbeeld welke informatie je nodig hebt om een btw-aangifte te kunnen opmaken, wanneer de deadlines zijn en waar je op moet letten om boetes te voorkomen.

Werkt het Premium HOT Jaarplan met elk boekhoudpakket?

Jazeker! Momenteel vind je in het Premium HOT Jaarplan extra informatie over het online boekhoudpakket Moneybird, omdat veel members daar gebruik van maken. Dit zijn echter aparte artikelen die heel specifiek over de instellingen van de software gaan. Handig ter verdieping, maar zeker niet nodig om de methode te volgen!

In de komende maanden willen we ons ook gaan richten op andere online boekhoudprogramma's.

Waarom zou ik gebruik maken van het Premium HOT Jaarplan als ik een boekhouder heb?

Jouw boekhouder neemt een aantal administratieve handelingen voor jou uit handen. Denk hierbij aan het matchen van bankmutaties tegenover inkoop- verkoopfacturen, je btw-aangifte en memoriaalboekingen voor afschrijvingen. Zoals je ziet gebeurt het meeste werk achteraf - nadat er al een keuze is gemaakt in jouw onderneming en een activiteit heeft plaatsgevonden.

In het Premium HOT Jaarplan krijg je praktische informatie over deze administratieve handelingen, maar de focus ligt juist heel erg op vooruit kijken. We gaan dus strategisch aan de slag met jouw onderneming om te zien welke regelingen het beste bij jouw toekomstbeeld passen, welke informatie jij als ondernemer sowieso moet weten - met of zonder boekhouder - en wat je zou kunnen doen om nog meer profijt uit jouw boekhouder te halen.

Kan ik al lid worden als ik nog geen KvK-inschrijving heb?

Ja, dat kan! Schrijf je alvast in voor het HOT Jaarplan zodat je aan de methode kan wennen en deze direct kan implementeren. Laat vooral even van je horen via onze contactmogelijkheden (link naar contact). Als je daar in een kort bericht aangeeft dat je van plan bent binnenkort te gaan starten met jouw onderneming dan krijg je van ons een e-mail terug met daarin een link naar de belangrijkste zaken om nu al op te letten. Wel zo fijn.

Is het ook geschikt voor ervaren ondernemers?

Ja! Het HOT Jaarplan is een methode die is opgezet om jaar na jaar te kunnen volgen. Zodra jouw stabiele basis staat, gaan we uiteraard een stap verder en groeien we met jou mee op het moment dat jij daar klaar voor bent. Hierbij kun je denken aan personeel, pensioen, oprichten van een holdingstructuur, en meer.

De verdieping wordt pas aangeboden op het moment dat jij aangeeft klaar te zijn voor deze specifieke onderwerpen naast de basis. Dit om verwarring en een overload aan informatie te voorkomen.

Hoelang zit ik 'vast' aan het abonnement?

Jouw lidmaatschap loopt via een maandabonnement dat altijd opzegbaar is. Het opzeggen van jouw maandabonnement kan via de link die je ontvangt in de maandelijkse e-mails of door een bericht te sturen naar support@houseoftax.nl. Wanneer je halverwege een betaalde abonnementsperiode opzegt (je betaalt altijd een maand vooruit middels automatische incasso), dan heb je nog tot het einde van de betaalde periode toegang tot jouw House of Tax-profiel. Je zult ook tot het einde van die periode de e-mails voor Premiumleden ontvangen. Na het einde van jouw abonnementsperiode word je automatisch teruggezet naar het gratis HOT Jaarplan en ontvang je alleen nog de wekelijkse e-mails.

Hoeveel tijd moet ik investeren in het Premium HOT Jaarplan?

Dat is een beetje afhankelijk van jouw startpunt. Gemiddeld ben je zo'n 20-90 minuten per week kwijt aan het implementeren van de methode, behalen van deadlines, en/of bijwerken van jouw administratieve processen.

Ja, schrijf mij in!

Dit levert The HOT Line jou op

      Meer rust en regelmaat
      Overzicht
      Groeimogelijkheden, voor jou en jouw onderneming
      Een gestructureerde administratie
      Minder kosten aan belasting
      Informatie over wettelijke verplichtingen vanuit de Belastingdienst
      Extra’s, zoals masterclasses, handige templates en checklists
Ja, schrijf mij in voor The HOT Line!

Dit is House of Tax

House of Tax is jouw aanspreekpunt wanneer het aankomt op administratie, boekhouding en belasting. We beantwoorden jouw vragen, verhelpen problemen en helpen je jouw eventuele onzekerheden over het ondernemen weg te nemen.

Wij zijn meer dan een boekhouder. We beantwoorden niet alleen jouw vragen, maar begeleiden jou proactief in de wereld van belastingen en administratie. We denken mee, werken online en zorgen er samen voor dat jij en jouw onderneming kunnen groeien.

The HOT Line 59,29 / maand Wijzig en voltooi de bestelling hieronder
Heb je een waardebon? Klik hier om je code in te vullen

Factuurgegevens

Nederland

Extra informatie

Je bestelling

Product
Aantal
Totaal
Subtotaal in winkelwagen 0,00
Besteltotaal 0,00
  • Selecteer je bank

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in ons privacybeleid.