KIM DE JONG | FOUNDER
#Goaldigger

Op een evenement voor belastingadviseurs pik je me er gegarandeerd uit: ik ben die vrouw met dat roze haar en die tattoos. Nee, ik kan niet zeggen dat ik het prototype belastingadviseur ben. Dat komt goed uit, want dat wil ik ook helemaal niet zijn. Aangenaam kennis te maken: Kim de Jong, oprichter van House of Tax.

Tot tien jaar geleden woonde ik in Ierland, Australië en Spanje; de liefde voor reizen is me met de paplepel ingegoten. Weinig dingen maken me zo gelukkig als de zon en het vrije buitenleven. De droom: een eigen, grote finca op Ibiza waar we wonen en business retreats organiseren. Tot het zover is, reizen we meerdere keren per jaar heen en weer.   

Een reizende ondernemer, dus. Dat is meteen ook de belangrijkste doelgroep van House of Tax: online ondernemers, digital nomads en bloggers. Mensen die locatie-onafhankelijk (willen) werken en daardoor af en toe de bomen door het belastingbos niet meer zien. ‘Tot wanneer ben ik belastingplichtig in Nederland? Hoe lang mag je eigenlijk in het buitenland wonen? Hoe zit dat precies met mijn BTW-afdracht?’ ‘Houd ik alles bij wat wettelijk verplicht is?’ Typisch zaken waar je als #goaldigger tegenaan loopt, en waar het zonder hulp af en toe lastig grip op krijgen is.

In de snel veranderende wereld waarin we leven, blijft de wereld van belastingen vooralsnog behoorlijk achter. Het gaat er nog tamelijk ouderwets aan toe: voor een vraag maak je een afspraak met je belastingadviseur, waarvoor je naar zijn of haar kantoor geacht wordt te komen, en vervolgens een pittig bedrag aan uurloon kwijt bent – terwijl je vraag in feite ook in drie minuten beantwoord had kunnen worden en je in die tijd en voor dat geld liever met je billen op een tropisch strand zit.

 

That’s where we come in!

House of Tax helpt je om online zelf je administratie bij te houden en te begrijpen hoe je dat het best kunt aanpakken. Zodat je exact weet wat de Belastingdienst van je verwacht; dat je administratie simpel en optimaal ingericht is; het geheel je slechts een paar uur per maand kost en vooral: dat je er geen kopzorgen van krijgt!

Denk je “Jaaaa! dat wil ik ook!” stuur mij dan NU een bericht voordat die gedachte weer onderaan je To Do lijstje verdwijnt:

SaveSave

SaveSave

SaveSaveSaveSave