Target Paniek

TARGET PANIEK (MONEY MINDSET)

Let go and surrender. You don’t have to solve it.
Let go and surrender. You are not alone in this.
Let go and surrender. It does not have to be hard all the time.
 
In de tweede helft van de maand zie ik vaak dezelfde patronen voorbij komen. Waar je in de eerste week fris en vol flow actie ondernam besteed je nu meer en meer tijd aan zorgen maken.
 
Heb ik wel genoeg gedaan? De helft van de maand is voorbij, maar ik zit nog niet eens op de helft van mijn targets en doelen. Ik wil groeien en investeren, maar is dit alles wel voor mij weggelegd? Heb ik wel genoeg tijd en energie om ook groots te zijn?
 
Is het niet gewoon een bubbel die op ontploffen staat? Ik had nu toch wel al resultaat moeten zien? Ik doe zo fucking hard mijn best! Shit. Wat moet ik doen. Hoe ga ik dit oplossen?
Als het gaat om geld en doelen kijken we al snel naar wat er niet is.
 
Maar draai het eens om en kijk anders naar je cijfers en data. Wat is er wel gelukt?!
 
Elke verkoop. Elk leuk gesprek. Elke like, comment en follow. Dit zijn niet zomaar cijfers. Dit zijn mensen die oprecht in jou geloven. In jouw message, in jouw kunnen, en in jouw expertise – YOU BADASS!
 
Blijf jezelf. Blijf werken aan wat er werkt voor jou. Aan wat jij nodig hebt in je bedrijf, in jouw leven, en om jouw Soul Feelings elke dag aan te tikken. Zo kom je elke dag een stukje dichterbij jouw doelen.
target-paniek
 
Groeien heeft tijd nodig. Het is vallen en opstaan. Neem ons mee op jouw reis en heb geduld. Wees jezelf. Kom opdagen en deel jouw verhaal. Deel wat je verkoopt en deel jouw kennis.
 
Geef, en heb er volledig vertrouwen in dat je dan vanzelf ook mag ontvangen.
 
Laat het los. Dit is een moment opname, niet wie jij bent.
Laat het los. Wat zou je doen als deze angst er niet was?
Laat het los. Wat heb jij nu voor jezelf nodig?
 
Let go and surrender, you are in it for the long run.
 
PS: Voel jij dat alles in jou blokkeert aan het einde van de maand? Dan kan het fijn zijn om een aantal tools en methoden in te zetten die ervoor zorgen dat jij altijd zicht hebt op je financien. De echte cijfers, geen natte vingerwerk of paniek gedachten.
 
Op maandag 26 maart gaan we aan de slag met het 7 daagse bootcamp Your Admin On Fleek. Ennn.. het is #gratis!
 
Schrijf je HIER in om de mails te ontvangen.
 
Ik zal tijdens het bootcamp elke dag LIVE in de Facebook groep Let’s Talk About Tax een Q&A houden.