Starters Special

De Starters Special. Een document met de handigste checklists, templates én een podcast omtrent de administratie voor jouw onderneming. Want hoe begin je en hoe zorg je ervoor dat je administratie helemaal klopt zodat je op de juiste wijze Belastingaangifte kunt doen?

Toen ik zelf in 2011 het plan had om volledig zelfstandig te gaan ondernemen kwam er vooral veel angst om de hoek kijken als het ging om mijn administratie en belastingen. Je zou zeggen dat ik vanuit mijn studie en jarenlange praktijk ervaring als finance professional bij multinationals in het binnen-en buitenland een grote kennis voorsprong zou hebben, en die had ik ook – alleen voelde het totaal niet zo!

Er was namelijk niet even een checklist met taken om af te vinken, of een simpel overzicht dat aangaf waar de grenzen lagen van wat ik wel en niet moest weten, waar ik wel en niet verantwoordelijk voor was. Er was gewoon heel veel informatie. Doodeng.

Vanuit die angst en frustratie ben ik toen begonnen aan mijn studie belastingrecht. En guess what?! Ik vond het nog leuk ook.
5 jaar geleden kwam House of Tax daar uitrollen. Een belastingadvies- en administratiekantoor op mijn manier.

Creatief.

Veel gratis informatie en uitleg.

En een mix tussen wat MOET en wat we WILLEN.

Je administratie draait niet langer om een droge boekhouding met nietszeggende cijfers omdat de Belastingdienst dat wil. Het gaat om jouw plan. Jouw pad naar hetgeen je wilt neerzetten. Elk cijfer heeft zijn verhaal, en kan je helpen om nog verder te komen. En daar krijg ik vlinders van!

Het draait dus om het begrijpen en lezen van jouw acties en de cijfers van je administratie, je meetlat.
Al het andere eromheen hoeft geen gedoe te zijn. Je boekhouding, het bijhouden van je uren, je BTW aangifte, etc.

Met de juiste processen en checks op z’n plek fiets je daar zo doorheen. Vandaar deze Starters Special zodat jij gelijk goed kunt beginnen!

Go get ‘m tiger!