Soul Goals

De hashtag #soulgoals gebruik ik vaak als trigger in mijn journaling en posts om mijzelf uit de details te trekken en het grote plaatje weer te overzien. Het zijn de langere termijn doelen om naartoe te werken, gebasseerd op HOE jij je wilt voelen.

Je gehele legacy, inclusief je bedrijfsprocessen, administratie en financiele planning valt of staat bij jouw Soul Goals. Dat klinkt nogal heftig, maar als je niet weet waarom je iets doet dan klooi je maar wat aan.

Nu ben ik groot fan van aanklooien en proberen, zeker als je net je onderneming start, maar als je jezelf de vrijheid gunt om te experimenteren zorg er dan wel voor dat het uitproberen met een missie wordt.

Jouw Soul Goals bevatten dus naast jouw favoriete emoties en gevoel opwekken ook een deel van jouw missie. En ja, die mag erg egocentrisch zijn.

Je Soul Goals draaien 100% om jou. Om wat jij wilt, Wat jij nodig hebt.
Jouw basis om vanuit daar aan anderen te geven.

En dat is ook het mooie eraan. Je hoeft helemaal nog niet uitgedokterd te hebben hoe jij de hele wereld van de ondergang gaat redden. Dat hoef je trouwens ook helemaal niet te willen – het is echt OK als jouw grotere doelen alleen om jou, en eventueel je familie en vrienden draaien.

Je Soul Goals draaien 100% om jou.

Ook mogen je Soul Goals met je meegroeien. Graag zelfs!
Zodra je jouw focus ook op je langere termijn doelen gaat leggen zul je zien dat ze hard – mega hard kunnen gaan groeien naar iets groters.

Ze blijven je altijd een stapje voor. Geven je die net dat extra zetje om een stapje harder te lopen, om er NOG meer uit te halen – niet vanuit ontevredenheid of stress (niet goed genoeg voelen), maar omdat je jouw toekomst glashelder voor je ziet, en weet dat je er nog meer uit kan halen.

Dat gevoel van avontuur, die vrijheid, die heb je als ondernemer echt nodig om het leuk te houden!

Je Soul Goals draaien 100% om jou.

Als je blijft hangen in de aankomende titels van blogposts, website bezoeken, en klantenservice dan ben je in dienst van je bedrijf. Dan laat je jouw omgeving, jouw onderneming de baas zijn over jou.

Newsflash. Jij bent je onderneming niet.
Je onderneming is een reflectie van een deel van jou.
Een heel mooi deel! Maar niet jouw alles.

Het mag in dienst zijn van jou om jouw Soul Goals te behalen.

Soul Goals draaien dus om SUPER FOCUS.. op jou.

In zowel de Badass Starter Kit, als Profit Rebel gaan we vol aan de slag met het bepalen van jouw Soul Goals zodat we deze kunnen integreren in je bedrijfsprocessen en financiele planning.

Het is dus een proces met meerdere stappen waarbij ik je op persoonlijk niveau help.

Maaaaar.. ik kan je natuurlijk niet nu zo maar laten vallen en de podcast afsluiten net nu ik je heb lekker gemaakt en je weet hoe belangrijk het is om focus op je langere termijn doelen krijgen. Dit gaat je zo ontzettend veel inzicht en motivatie geven dat het echt een MUST is voor elke Badass die groots wil leven en ondernemen.

Hoe begin je met je Soul Goals?

Een goede tip om te starten is het uitschrijven van je Ideale Werkdag. Maak daarbij een Pinterest Mood Board om ook het visuele plaatje van jouw toekomst voor je te krijgen.

Vervolgens vraag je jezelf elke dag af (schrijf het op..) hoe je vandaag weer een stukje dichter bij dat ideaal beeld kan komen.

Wat heb je daarvoor nodig?
Welke vaardigheden wil je nog onder de knie krijgen?
Hoe kun je ruimte maken in je leven voor jouw nieuwe doel?
Of je levensstijl aanpassen?

Het zijn de kleine stappen die je doelen echt maken. Zo ben ik bijvoorbeeld begonnen om mijn Spaanse lessen weer op te pakken (omdat ik daar mijn vaste retreat locatie wil hebben), en heb ik zelfs snowboardles genomen omdat mijn vriend als Soul Goal iets met wintersport heeft!

Vanuit je Soul Goals kun je gericht met je financiële planning aan de slag.

Ben je helemaal om en wil je er graag samen met mij induiken zodat we voor de volle 100% kunnen knallen met jouw #soulgoals? Let’s do this!

Meld je NU aan voor de Badass Starter Kit, dan heb je naast het programma 5 weken LIVE toegang voor 1:1 coaching met mij! (a.k.a. no more excuses..)