Show Up And Win

Het is 06:00 uur. Abu Dhabi tijd. Wat hetzelfde is als 03:00 uur ‘s nachts in Nederland, en dat telt want over mijn mini jetlag ben ik zeker nog niet heen. Toch ga ik uit bed, geniet van de eerste zonnestralen (nu al 23 graden baby!) en nestel mij in een stoel bij het raam om te gaan schrijven.
 
Nu heb ik nog 1.001 andere dingen te doen, een volle inbox, en oh ja.. DE Badass Master Mind voorbereiden – een evenement dat mij een paar duizend euro kost (ik zit nu op 6K) en al in minder dan een maand is kan best in je nek gaan hijgen. Toch laat ik alles even voor wat het is en begin met wat het allerbelangrijkste is in mijn bedrijf!
 
I SHOW UP (AND WIN). Ik deel mijn verhaal, vertel letterlijk aan mijn tribe wat mij bezig houd, wat ik heb geleerd en hoe zij op dit moment met mij kunnen werken.
 
Je kan namelijk wel plannen totdat je erbij neervalt (kan ik goed) of de mooiste marketing strategieën bedenken maar als niemand weet wie jij bent en wat je doet… dan krijg je geen klanten en houdt het ondernemen al snel op.
 
Dit is mijn ‘oeoeoeoeoeh-I’m-on-fire’ blik. Geen duckface. Ik herhaal; geen duckface.
I SHOW UP & WIN komt op het volgende neer:
 
1. Zeg wie JIJ bent en waar jij voor staat;
2. Vertel met WIE je zou willen werken;
3. Deel HOE je kan (samen) werken.
 
De methode is dus mega simpel. Het lastigste is het daadwerkelijk komen opdagen. Hiervoor moet je soms sterk in je schoenen staan om toch een post te schrijven, of uit je comfort zone treden om voor de zoveelste keer met je poffertjesporem op Facebook Live te verschijnen (terwijl je honger hebt, druk bent, EN ze jouw favoriete filter hebben verwijderd) #toughluck
 
Het geheim zit hem in jouw Soul Goals & financiele planning – jouw CORE. Als je weet waar je het voor doet, voor wie je het doet, wat je wilt bereiken en wat daar voor nodig is dan hoef je elke dag alleen maar de keuze te maken: wil ik vandaag een stap dichterbij mijn doelen komen of neem ik genoegen met lamballen en ‘druk’ zijn?
 
Als echte badass weet jij natuurlijk allang het antwoord hierop. Dit is voor jou een no brainer dus laten we het element van de vraag eruit halen en leg het jezelf gewoon op als een gegeven: I SHOW UP & WIN.
 
En doe dat dan ook. (duh). Daag op. Laat van jezelf horen. Laat aan jouw volgers weten met wie je wilt samenwerken en wat je voor ze kan betekenen. Laat weten waar jij voor staat en trek de juiste mensen aan zodat je steeds minder vaak ‘nee’ hoeft te verkopen of in de verleiding komt om consesies te doen zodat er toch ‘wat geld’ binnen komt.
Neem je dromen serieus. SHOW UP & WIN.
 
PS: Heel veel credit aan Veronique Prins, Maartje Koper & Katrina Ruth (allen mega badass ondernemers) die deze zin in mijn hoofd hebben gedrild.
 
DIT is een van de #businesshacks die ervoor zorgt dat ik compleet vanuit passie & flow kan ondernemen terwijl ik mijn omzet verdubbel zodat ik weer een dike vette stap dichterbij mijn eigen Soul Goals ben.
 
Tijdens de Badass Master Mind gaan we hier verder op in zodra jouw goldprint (je Soul Goals + financiele planning) staat. Zorg dat je erbij bent. (PM mij voor meer info & ticket)
 
 #badasses #unite!