Perceptie

Als je veel ambitie hebt is het soms moeilijk om een stapje terug te doen, of om zomaar vanuit jezelf te zien hoeveel je eigenlijk al bereikt hebt!
Stapjes terug doen vind ik op sommige vlakken echt vreselijk. Ik kan mij bijvoorbeeld wel heel makkelijk aanpassen aan een kleiner budget of lager inkomen, maar weer totaal niet aan minder volgers of lagere omzet boeken.
Het een zie ik als een fase (of momentopname) het andere als achteruit gaan. Dat slaat natuurlijk nergens op, dus perceptie is ook zeker iets waar ik aan moet werken.
Waarom zijn de cijfers zoals ze zijn? En, hoe belangrijk zijn die cijfers? Wat beinvloeden ze?
Mochten jouw perceptie troubles meer met ego te maken hebben kijk dan eens terug naar waar je begonnen bent.
Ik was vandaag na 1.5 maand ? eindelijk terug in de sportschool waar ik mijzelf ‘voor lul’ voelde staan omdat ik net aan 140kg kon wegdrukken op de legpress #wateenafgang! Voor mijn ego voornamelijk.
Het meisje voor mij was voor de eerste keer in de sportschool (met een personal trainer) en had 80kg weggedrukt. Dat vond ik dan wel weer super stoer!
#koekkoek Even terug naar de realiteit waarin je gewoon #trots mag zijn als je komt opdagen en actie onderneemt! Dat #resultaat komt dan vanzelf wel weer.