Online consult


Behoefte aan wat hulp op het gebied van belastingen, jouw administratie en toeslagen? House of Tax helpt! In een online consult met Kim de Jong helpen we jou bij alle vragen, zowel in het Nederlands als in het Engels.


Reserveer nu!

Maak hier je afspraak


Meer informatie over het online consult


Het consult duurt 40 tot 60 minuten en is geschikt voor kleine zelfstandige ondernemers, zzp’ers, particulieren en starters. Tijdens het consult geven we geen algemeen advies, maar gaan we een-op-een de diepte in om al jouw vragen te beantwoorden en specifiek in te kunnen gaan op jouw situatie. Hierbij kijken we verder dan alleen de huidige cijfers in jouw administratie. Het advies dat we geven moet namelijk toepasbaar zijn op jouw toekomst en de eventuele veranderingen.

Daarbij krijg je direct het laatste advies voor jouw specifieke situatie. Is het bijvoorbeeld handig om meer geld opzij te zetten voor de inkomstenbelastingen? Kun je beter nu investeren of volgend jaar? En is die aankomende uitgave wel aftrekbaar?

De kosten voor een online consult zijn €150,- (excl. 21% btw).

Onderwerpen waar we jou graag bij helpen

  • Startersconsult (hulp bij jouw basisadministratie en belastingen)
  • Btw-aangiften (antwoorden op al jouw vragen of gezamenlijk de formulieren doorlopen)
  • COVID-19 regelingen voor ondernemers
  • Half Year Check (gezamenlijk jouw administratie, btw-aangiften en bankpotjes doorlopen om te kijken of alles klopt en advies te geven voor de tweede helft van het jaar)
  • Het aanvragen/aanpassen van toeslagen
  • Vragen over de aangifte inkomstenbelasting
  • Het aanvragen van de nieuwe kleineondernemersregeling (KOR)
  • Digital Nomad Consult (belastingplicht in Nederland, toeslagen etc.)
  • Eerste hulp bij Profit First en andere methoden waarbij je meerdere bankrekeningen/potjes gebruikt.

Veelgestelde vragen

Kun je mij via een consult helpen met mijn btw-aangifte?

Ja! Tijdens het online consult kun je gemakkelijk je scherm delen, zodat we samen door het online btw-aangifteformulier kunnen gaan. Houd hiervoor wel jouw DigiD of inlogcode voor het ondernemersgedeelte van de Belastingdienst paraat.

Moet ik extra betalen voor vragen na het online consult?

Waarschijnlijk niet. Vragen die gerelateerd zijn aan de onderwerpen die we hebben behandeld binnen het consult, vallen de eerste 30 dagen gewoon onder de consultprijs. Indien er een verzoek voor extra werkzaamheden uit voortkomt, waarbij we langer dan 20 minuten bezig zullen zijn, ontvang je eerst een e-mail met uitleg en een voorstel van de kosten. We gaan pas na jouw akkoord aan de slag, dus je hoeft niet bang te zijn voor onverwachte facturen. Stel ons dus gerust al je vragen, ook na het online consult.