Taking a break

Kennisbank Ondernemen Taking a break

TAKING A BREAK
Ik heb altijd ontzettend veel moeite gehad met vakantie nemen. 100% break.
Althans.. het stoppen lukte altijd wel na een paar dagen , maar vervolgens had ik weken nodig om er weer in te raken. Met dikke vette tegenzin weer aan de slag omdat al mijn mooie verse plannen in het water liepen door bergen mails en deadlines die verschoven waren.
Ik dacht dat het moest dat het zo hoorde. Zeker na mijn burn outs( jup 2x!)
Je moet pauze nemen, jezelf opladen.. je even verwijderen van alles om er weer fris tegenaan te kijken. Bullshit. Zoals als alle andere waarheden is het alleen een waarheid als je daar zelf in gelooft.
Waar ik in geloof is dat je een leven moet creeren waarvan je geen break hoeft te nemen. Je moet ervoor zorgen dat elke dag die zorgeloze dag wordt waarin jij kan doen waar jij je goed bij voelt.
Klinkt nogal makkelijk opgeschreven he? Ik heb er zelf 3 jaar over gedaan om het eerst te geloven en daarna uit te vogelen hoe dat er dan voor mij uitziet dus het is niet zo maar even een switch om en het is geregeld.
Je moet eerst weten wat je wilt, en vooral wat je niet wilt (en dat elimineren).
taking-a-break
Al begin je met een uurtje carefree leven per dag en schroef je het op naar grotendeels (mag ik mijn 1% per dag mantra er alweer ingooien?)
Een leuk bedrijf en leven waar je geen pauze van wilt nemen bestaat deels uit strategie en tools en deels uit de juiste keuzes durven maken. Opkomen voor wie jij bent en wat jij wilt.
Met de Badass Starter Kit gaan we met beide aan de slag! Ik deel wat ik precies doe en heb gedaan om hier te komen en geef je natuurlijk ook direct toegang tot alle tools en programma’s die het je makkelijker maken. Dat. + 5 weken 1:1 support! Woooaaaahhh!
Inschrijven dus. Nu