Stop the glorification

Kennisbank Ondernemen Stop the glorification

STOP THE GLORIFICATION

Mijn Facebook feed is stil. Heel stil. Ik volg namelijk maar een paar ondernemers die mij enorm inspireren.

Ik krijg dus eigenlijk geen triggers (afleidingen/ irritaties) meer door tenzij er iets idioots in de comments staat of het uit een Facebook Ad rolt.

Vooral dat laatste. Er valt bijna niet tegenop te rechtermuisklikken om de adverteerder uit mijn feed te halen. Wel zo eerlijk want de advertentiekosten kunnen ze beter besteden aan iemand die wel met hun bericht resoneert – en goed voor mijn irritatielevels, hahaha.

Business coach nummer honderd-en-zoveel verscheen vandaag op mijn scherm met hetzelfde verhaal: verdien een x (groot) aantal euro’s per maand terwijl je bijna niet hoeft te werken!

Nooit meer in de avonden en de weekenden werken, ik werk minder dan ooit!

Ga weg. Van mijn feed dan he. Ik ben er helemaal klaar mee dat we steeds maar ingeprent krijgen dat veel werken vies zou zijn. Dat het iets is dat niet hoort bij het leven van jouw perfecte leven.

Natuurlijk willen we allemaal efficiënt werken en geen tijd verspillen. Zaken automatiseren en outsourcen zodat we kunnen doen waar we zin in hebben.

Maar weet je waar ik zin in heb?

W E R K E N

En daar is niets mis mee. Ik hou van het contact met de meest inspirerende ondernemers, het maken van content, het delen van mijn ervaringen en leermomenten. Ik ben bezig met het opbouwen van een emperium en vind het super fijn om daar heel veel tijd in te steken.

Stop met het glorificeren van het niets doen en laat elke ondernemer vrij om zelf te beslissen wat goed voelt.

Oh, and now we’re at it: het is echt mega makkelijk om een ton omzet te draaien. Ik leer het je in 5 minuten, gratis :p Het draait niet om omzet, het draait om winst (omzet – kosten)

PS: Hou jij van veel tijd en energie in je bedrijf stoppen? Dan is de Badass Starter Kit perfect voor jou!

Aangezien je er vooral leert hoe je een stabiele (financiele) efficiente basis maakt in je onderneming zou je het in theorie ook kunnen gebruiken om daarna minder te gaan werken… in theorie dan he 😉

Mijn eigen ideale klant is namelijk net als ik: ze weet dat ze geboren is voor meer. Ze is gedreven en stopt niet bij het eerste success of het eerste full-stop-plat-op-je-bek moment. Ze houdt van locatie- en financieel onafhankelijk werken en is niet vies om veel winst te draaien, zolang het maar past bij haar visie en dromen.

Minder uren werken is daarin geen doel op zichzelf omdat de uren die je besteed aan jezelf, je tribe en onderneming je energie geven in plaats van wegnemen.

Premium HOT Jaarplan

Met het Premium HOT Jaarplan kun je profiteren van de volgende voordelen:

    Meer rust en regelmaat
    Overzicht op jouw zakelijke financiën
    Meer focus op de toekomst
    Een gestructureerde administratie
    Niet te veel belasting betalen

Onbeperkt toegang

Meer rust

Meer winst

Het Premium HOT Jaarplan

Op zoek naar ondersteuning voor jouw boekhouding, administratie en belastingen? House of Tax helpt!

Nu de eerste maand gratis!

Lees meer
Ja! Ik wil mij inschrijven
Ja! Ik wil mij inschrijven