Internetkosten

Kennisbank Administratie  Internetkosten

Voor veel online ondernemers is het een van de weinige kosten die ze mogen aftrekken, en toch wordt hij vaak vergeten: je internetkosten.
Als je vanuit huis werkt dan is het vaak namelijk mogelijk om een (groot deel van) je internetabonnement op te nemen als kosten in je zakelijke administratie.

Indien je het abonnement ook privé gebruikt (of iemand anders in jouw huishouden dit doet) en/of als het gemengd is met andere producten, zoals telefonie en tv dan dien je nog wel een correctie voor privé gebruik toe te passen in je administratie en aangifte.
De correctie (percentage) die je gebruikt is afhankelijk van jouw situatie.

En juist dit soort vragen en berekeningen, die niet lastig zijn maar wel afhankelijk van je persoonlijke situatie, behandelen we in het Premium HOT Jaarplan. De berekening is namelijk persoonlijk dus we moeten er even kort in duiken, maar daarna is het in principe elke keer hetzelfde trucje herhalen  totdat het gebruik van je abonnement verandert. Je hebt dus persoonlijke hulp nodig en een dubbel check, maar hoeft het niet uit handen te geven.

We hebben laatst een soortgelijk topic gehad op de Facebook pagina House of Tax: Let’s Talk About Tax. Het mooie is dat er naast het belastingadvies en de administratie regels ook direct in gegaan kon worden op de soorten internetabonnementen en providers. De groep groeit en de expertise over onderwerpen waar we allemaal als ondernemer mee te maken hebben dus ook.

Premium HOT Jaarplan

Met het Premium HOT Jaarplan kun je profiteren van de volgende voordelen:

    Meer rust en regelmaat
    Overzicht op jouw zakelijke financiën
    Meer focus op de toekomst
    Een gestructureerde administratie
    Niet te veel belasting betalen

Onbeperkt toegang

Meer rust

Meer winst

Het Premium HOT Jaarplan

Op zoek naar ondersteuning voor jouw boekhouding, administratie en belastingen? House of Tax helpt!

Nu de eerste maand gratis!

Lees meer
Ja! Ik wil mij inschrijven
Ja! Ik wil mij inschrijven