Badass productiviteit

Kennisbank Ondernemen Badass productiviteit

Strategie & Planning is je ding. Of juist totaal niet.
Omdat ik mij volledig begeef in de wereld van (financiele) strategie & planning werk ik vaak met beide uitersten; de plan-o-holics die niets liever doen dan de hele dag hun game plan bijwerken, EN de ondernemers met een go-with-the-flow (ik doe maar wat) mentaliteit die van nature geen planners zijn.
Wanneer je op zoek bent naar balans in jouw leven dan is DIT het deel dat je onder de loep wilt nemen, niet het aantal uren dat je werkt of de keren dat je op vakantie bent geweest.
De acties die je dagelijks onderneemt zijn de bron van hoe jouw bedrijf vooruitgang boekt, EN maken grotendeels uit hoe jij je voelt over jouw ondernemers-avontuur.
Het is belangrijk om de juiste mix te vinden tussen jouw hoe & waarom (je strategie en planning), en het daadwerkelijk uitvoeren van acties VEEL ACTIES, om jouw Soul Goals te kunnen behalen.
Indien je niet lekker in je vel zit, en/of je ver onder je doelen presteert dan ga je terugvallen in hetgene dat jouw voorkeur heeft; lekker freubelen aan je planning om erachter te komen wat er nu moet veranderen – of – je gaat als een kip zonder kop maar iets doen.. om vooral maar iets te doen.
Het maakt in principe niet uit welke kant je opgaat, beide zorgen voor problemen als je jezelf NU geen schop onder je billen geeft om focus te behouden. Als je gaat hangen naar een kant die van nature het beste bij je past geef je jezelf een excuus om niet voluit te gaan – wat gaat zorgen voor een onvoldaan gevoel, zeker wanneer je ziet dat je zo nog verder verwijderd bent van je targets.
(Het zal je ook een vertekend beeld geven; je doet immers wat je leuk vindt, maar gaat er vervolgens op achteruit.. waardoor je er nog meer de pest in krijgt)
Op het moment dat je jezelf als slachtoffer ziet in je onderneming dan gaat er iets niet goed, en dat is precies wat er gebeurt als je jezelf de ruimte geeft om van je focus af te wijken. Schrijf maar eens op wat je precies doet op de dagen die je frustreren, en je zal het ARME IK er meteen uit kunnen pikken.
Goed. Lach daar nu even heel hard om – en ga je big girl panities zoeken (vandaag heb je die met glitters nodig want we gaan in SUPER BADASS MODUS!)
Het medicijn om jou weer vol op met visie, focus en energie de juiste acties richting jouw goals te laten ondernemen is om je agenda tot de nok toe vol te knallen met afspraken!
Als je er niet lekker in zit dan heb je als enige missie om ervoor te zorgen dat er geen witte regels meer in jouw agenda te zien zijn.
Ja, mensen spreken is misschien even het laatste waar je zin in hebt – mede doordat je zo zielig bent enzo – en, misschien heb je nu ook een beetje een hekel aan me – maar om je MOJO met super snelheid terug te krijgen ligt jouw focus vandaag op:
Sales.
Het ontmoeten van prospects, jezelf pitchen voor dat ene gave magazine waar je zo graag in wilt staan, contact leggen met oude klanten om te zien hoe je hen nog verder kan helpen, het inplannen en verkopen van een webinar.. verzin het maar.
Zolang je jezelf en je producten maar gaat verkopen.
Jouw Soul Goals vlammetje gaat vonken zodra je hardop met anderen je purpose, visie, en doelen bespreekt, het geeft je beter inzicht in wat je graag wilt en wat jouw tribe nodig heeft van je (daar kom je niet achter door op Facebook te scrollen. echt niet.) Oh.. en wacht… MAGIE;
Door daadwerkelijk op te komen dagen en jezelf en jouw producten vol focus in de schijnwerpers te zetten zullen je verkopen en dus je winst gaan stijgen! – een mega boost om je zelfverzekerd en voldaan te voelen.
Dus, wanneer je er niet lekker in zit ga dan niet meteen terug naar de tekentafel om aan je plannen te freubelen, en verstop je al helemaal niet in het rustig aan oppakken van een taakje of twee.
In plaats daarvan ga jij HARDCORE en werk je iedereen eruit door je agenda vol te knallen met afspraken die ervoor gaan zorgen dat jij EN meer inzicht in je bedrijf hebt, focus houdt op je goals , en ook nog eens winst gaat maken.
Geef jezelf geen ruimte om met bezwaren te komen.
Just go and do it and the result will shock you.

Premium HOT Jaarplan

Met het Premium HOT Jaarplan kun je profiteren van de volgende voordelen:

    Meer rust en regelmaat
    Overzicht op jouw zakelijke financiën
    Meer focus op de toekomst
    Een gestructureerde administratie
    Niet te veel belasting betalen

Onbeperkt toegang

Meer rust

Meer winst

Het Premium HOT Jaarplan

Op zoek naar ondersteuning voor jouw boekhouding, administratie en belastingen? House of Tax helpt!

Nu de eerste maand gratis!

Lees meer
Ja! Ik wil mij inschrijven
Ja! Ik wil mij inschrijven