Ondernemen

Sluit je financiën en processen naadloos aan op je ondernemersplan en strategie. Met inzicht in je cijfers kun je productiever gaan werken, zien wat er nodig is om jouw volgende ondernemers doel te behalen, en vooruit plannen om het niet alleen vandaag maar ook in de toekomst goed voor elkaar te hebben.

Met ervaringsverhalen, tips en instructies en check je meteen of je nog op de goede weg zit.

Administratie-tabs

Je administratie omvat meer dan alleen je boekhouding. Er zijn een aantal wettelijke eisen aan verbonden voor ondernemers, maar ook een aantal zaken die je daarbuiten echt bij wilt houden om ervoor te zorgen dat jij optimaal kan ondernemen.

Simpele tips en tricks die ervoor zorgen dat jouw onderneming nog soepeler gaat lopen. Door je financiën en processen naadloos aan te sluiten op je bedrijfsplan en strategie zie je wat er nodig is om jouw volgende ondernemers doel te behalen, en kun je vooruit plannen om het niet alleen vandaag maar ook in de toekomst goed voor elkaar te hebben.

Als je informatie deelt of verzamelt heeft, met mensen en/of locaties werkt dan heeft jouw onderneming met meer te maken dan alleen de wettelijke verplichtingen omtrent je financiën. Laten we de meest belangrijke juridische regels en documenten erbij pakken, zo behoren immers tot jouw zakelijke administratie.

Zonder veel gedoe jouw doelen kunnen behalen en het grotere plaatje kunnen zien, daar draait productiviteit om. Hier leer je niet zo zeer hoe je zo snel mogelijk meer taken in minder tijd kan stoppen, maar wel hoe je makkelijker keuzes kan maken over wat nu echt de belangrijke taken zijn die jou als ondernemer en jouw  onderneming helpen om grote sprongen te maken.

Ondernemerslessen van verschillende experts en ondernemers die jou voorgingen. Lees hier wat zij na jaren van trial en error bestempelen als hetgeen zij liever al vanaf de eerste dag hadden willen weten, en welke gewoonten zij zichzelf hebben aangeleerd om ook na de startersperiode nog jarenlang op een leuke manier te genieten van hun bedrijf.