Ideale Werkdag

IDEALE WERKDAG.

Zowel in de Badass Starter Kit als in mijn 1:1 trajecten is het de basisvraag vanuit waar we aan de slag gaan: Hoe ziet jouw ideale werkdag eruit? Het is een vraag waarbij je jouw verlangen voorop mag stellen.

Alles is mogelijk.

En, zoals altijd liggen de grootste schatten verstopt in de details.

Zodra je specifiek gaat benoemen wat je op je IDEALE WERKDAG om je heen ziet, hoe jij je voelt, en waarom dat zo is dan maak je het ECHT. Je begint je verlangen om te zetten naar gerichte doelen. Iets om stap voor stap naartoe te werken – of – om meteen te implementeren!

Het gekke van verlangen is namelijk dat we al snel denken dat iets ‘ver van ons bed show’ is, of op een 10-jarenplan thuis hoort. Maar als jij er naar verlangt om elke dag de natuur te kunnen ervaren dan hoef je echt nog geen penthouse aan zee of villa in het bos te hebben.

Een flinke wandeling door de duinen, yoga in de achtertuin, of de hond elke dag 30 minuten langer uitlaten kunnen je hetzelfde gevoel van vrijheid geven.

Juist door kleine bubbels van geluk te implementeren in jouw huidige werkdag zal je zien dat geluk en succesvol voelen makkelijk mag zijn.
Het geeft je de opstapjes om je grotere doelen te behalen.

Hoe ziet mijn ideale werkdag eruit?

Mijn eigen IDEALE WERKDAG is een mix van vrijheid, creativiteit, en ehmm.. vooral veel lekker eten (duh). Het liefst met mijn tribe & gezin samen aan een enorm grote tafel, buiten in de zon.

Ik zie het beeld inmiddels tot aan de nagerechten toe in detail. Ik voel de sfeer, hoor de inspirerende gesprekken, en pak elke dag (ook vandaag) er iets uit dat mijn werkdagen dichter naar mijn doel brengt.

Want weet je. De locatie, onze eigen finca met prachtige tuin op Ibiza, is niet nodig om NU al te kunnen genieten van mijn fantastische tribe, heerlijk eten, en inspirerende gesprekken. Ik gun het mijzelf om NU al te leven en eruit te halen wat mij voedt en om nu al creatief te zijn in mijn ondernemingen. Ik mag nu al zijn wie ik wil worden en mijn ideale (werk)dag al leven voordat het perfect is.

Dit is heel erg belangrijk om uit je doelen te halen; het mag makkelijk zijn. Ook in de grootst mogelijke doelen kun je babystapjes vinden om mee te beginnen.

Vandaag.