Het HOT Jaarplan

Op zoek naar ondersteuning voor jouw boekhouding, administratie en belastingen? House of Tax helpt! Met het HOT Jaarplan kun je profiteren van de volgende voordelen:

    Meer rust en regelmaat
    Overzicht op jouw zakelijke financiën
    Meer focus op de toekomst
    Een gestructureerde administratie
    Niet te veel belasting betalen


Meer winst


Meer tijd


Meer groei

Schrijf je in voor het HOT Jaarplan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zo werkt het (gratis) HOT Jaarplan

Blijf middels onze wekelijkse mailtjes altijd op de hoogte over de wettelijke verplichtingen vanuit de Belastingdienst, belangrijke deadlines met betrekking tot belastingaangiften en verschillende stappen om taken in te plannen aan de hand van de deadlines en informatie. Zo weet je precies wat jou te doen staat en wanneer dit gedaan moet worden.

1

Meld jezelf aan

2

Ontvang wekelijks informatie

3

Krijg rust en overzicht

2

Ontvang wekelijks informatie

3

Krijg rust en overzicht

Wat anderen zeggen over House of Tax


Als beginnende onderneemster zat ik met veel vragen over boekhouden en de belastingaangifte, waarop Kim voorstelde me te bellen. Het gesprek heeft voor mij veel opgeleverd. Ik weet nu wat prioriteit heeft op dit moment en met welke zaken ik nog even kan wachten. Dank je wel, Kim! En ik kijk uit naar de Webinar.

Marleen van der Palen / Facebook


House of Tax heeft mij in het afgelopen halfjaar enorm veel geholpen met mijn Tax & Admin, dit komt onder andere door de workshop die ik heb gevolgd in maart. Nu snap ik wat ik wel en niet kan aftrekken en houd ik elke maand, ja jongens echt elke maand, mijn admin bij. Dit deed ik eerst alleen wanneer de omzetbelasting eraan kwam, jeetje wat een rust geeft dit!!

Emel Koc / Facebook


Vanmorgen een kort gesprek gehad met Kim over de plannen die ik heb met mijn onderneming, die ik begin dit jaar ben gestart. Wakker geschud over de manier waarop ik mijn klanten tot nu toe heb bereikt en ook wat ideeën gekregen ter aanvulling daarop. Fijn hoe snel Kim doorheeft wat ik met m’n onderneming wil (en kan) en suggesties weet aan te dragen. Het zette me meteen in actie.

Andrina Sol / Facebook

Dit brengt het HOT Jaarplan jou

Het HOT Jaarplan is de ideale uitkomst als je weet dat er nog veel meer in jou en jouw onderneming zit en je dit naar boven wilt halen. We gaan gezamenlijk meteen tijd steken in het opbouwen van een goede financiële fundering. Aan de hand van die stabiele basis gaan we vervolgens zoveel mogelijk automatiseren, zodat jij straks nog maar een paar minuten per maand kwijt bent aan administratief werk.
 
      Informatie over wettelijke verplichtingen vanuit de Belastingdienst
      Reminders voor belangrijke deadlines
      Stappen om jouw administratie te automatiseren
      Uitleg over belastingregels. Zo hoef jij straks minder belasting te betalen
      Bonus masterclasses
      Handige templates en checklists

 

Voor wie is het HOT Jaarplan geschikt?

Ben jij ondernemer en kun je wat ondersteuning gebruiken op het gebied van administratie, boekhouding en belastingen? Dan is het gratis HOT Jaarplan de uitkomst voor jou. Wij geven jou informatie en handvatten voor het creëren van rust en overzicht in jouw administratie, zodat jij en jouw onderneming kunnen groeien.

Wanneer je particulier bent, eigenaar van een vereniging of stichting of jouw onderneming in het buitenland geregistreerd staat, is het HOT Jaarplan helaas niet geschikt voor jou.

Ben je op zoek naar manieren om belasting te ontduiken en buiten de wetten te treden? Ook dan ben je bij ons niet aan het juiste adres. We optimaliseren administraties, maar werken daarbij altijd netjes volgens de regels en wetten.

Ja! Schrijf mij in Ja! Schrijf mij in voor het HOT Jaarplan

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen het gratis HOT Jaarplan en het premium HOT Jaarplan?

Het grootste verschil tussen het gratis HOT Jaarplan en het Premium HOT Jaarplan is de extra verdieping en ondersteuning die je krijgt als betaalde member. Op dat moment volg je nog steeds dezelfde methode, maar haken wij aan als jouw 1:1 partner voor jouw zakelijke financiën.

Dat betekent onder andere dat je altijd jouw kleine en grote vragen aan ons kan stellen, je elke maand toegang krijgt tot een nieuwe masterclass (bijvoorbeeld hoe je nu een simpel financieel plan opmaakt) en meer verdieping krijgt om de taken op je to-do-lijst gemakkelijk en snel uit te voeren. Denk hierbij aan video tutorials, bijvoorbeeld over het doen van jouw btw-aangifte, wijzigen van toeslagen en opmaken van de eindejaarcorrecties in jouw administratie.

Interesse in het Premium HOT Jaarplan? Kijk hier voor meer informatie

Blijft dit plan altijd gratis?

Ja, met het HOT Jaarplan kun je op een eenvoudige manier gratis de algemene methode en deadlines volgen.

Doen jullie ook mijn belastingaangiften?

Nee, met het HOT Jaarplan verzorgen wij niet jouw belastingaangiften. Wel krijg je informatie over wat er van jou verwacht wordt, bijvoorbeeld welke informatie je nodig hebt om een btw-aangifte te kunnen opmaken, wanneer de deadlines zijn en waar je op moet letten om boetes te voorkomen.

Werkt het HOT Jaarplan met elk boekhoudpakket?

Jazeker! Momenteel vind je in het HOT Jaarplan extra informatie over het online boekhoudpakket Moneybird, omdat veel members daar gebruik van maken. Dit zijn echter aparte artikelen die heel specifiek over de instellingen van de software gaan. Handig ter verdieping, maar zeker niet nodig om de methode te volgen!

In de komende maanden willen we ons ook gaan richten op andere online boekhoudprogramma's.

Waarom zou ik gebruik maken van het HOT Jaarplan als ik een boekhouder heb?

Jouw boekhouder neemt een aantal administratieve handelingen voor jou uit handen. Denk hierbij aan het matchen van bankmutaties tegenover inkoop- verkoopfacturen, je btw-aangifte en memoriaalboekingen voor afschrijvingen. Zoals je ziet gebeurt het meeste werk achteraf - nadat er al een keuze is gemaakt in jouw onderneming en een activiteit heeft plaatsgevonden.

In het HOT Jaarplan krijg je praktische informatie over deze administratieve handelingen, maar de focus ligt juist heel erg op vooruit kijken. We gaan dus strategisch aan de slag met jouw onderneming om te zien welke regelingen het beste bij jouw toekomstbeeld passen, welke informatie jij als ondernemer sowieso moet weten - met of zonder boekhouder - en wat je zou kunnen doen om nog meer profijt uit jouw boekhouder te halen.

Kan ik al lid worden als ik nog geen KvK-inschrijving heb?

Ja, dat kan! Schrijf je alvast in voor het HOT Jaarplan zodat je aan de methode kan wennen en deze direct kan implementeren. Laat vooral even van je horen via onze contactmogelijkheden. Als je daar in een kort bericht aangeeft dat je van plan bent binnenkort te gaan starten met jouw onderneming dan krijg je van ons een e-mail terug met daarin een link naar de belangrijkste zaken om nu al op te letten. Wel zo fijn.

Is het ook geschikt voor ervaren ondernemers?

Ja! Het HOT Jaarplan is een methode die is opgezet om jaar na jaar te kunnen volgen. Zodra jouw stabiele basis staat, gaan we uiteraard een stap verder en groeien we met jou mee op het moment dat jij daar klaar voor bent. Hierbij kun je denken aan personeel, pensioen, oprichten van een holdingstructuur, en meer.

De verdieping wordt pas aangeboden op het moment dat jij aangeeft klaar te zijn voor deze specifieke onderwerpen naast de basis. Dit om verwarring en een overload aan informatie te voorkomen.

Mocht je meer ondersteuning willen en sneller groeien met jouw onderneming?
Lees dan eens over ons Premium HOT Jaarplan

Dit levert het HOT Jaarplan op

      Meer rust en regelmaat
      Overzicht
      Groeimogelijkheden, voor jou en jouw onderneming
      Een gestructureerde administratie
      Minder kosten aan belasting
      Informatie over wettelijke verplichtingen vanuit de Belastingdienst
      Toegang tot masterclasses, handige templates en checklists
 
Ja! Schrijf mij in Ja! Schrijf mij in voor het HOT Jaarplan

Dit is House of Tax

House of Tax is jouw aanspreekpunt wanneer het aankomt op administratie, boekhouding en belasting. We beantwoorden jouw vragen, verhelpen problemen en helpen je jouw eventuele onzekerheden over het ondernemen weg te nemen.

Wij zijn meer dan een boekhouder. We beantwoorden niet alleen jouw vragen, maar begeleiden jou proactief in de wereld van belastingen en administratie. We denken mee, werken online en zorgen er samen voor dat jij en jouw onderneming kunnen groeien.

Schrijf je nu in voor het HOT Jaarplan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.