Freebies

Freebies. Gratis informatie. Gratis templates – everyone loves them, including me!

En omdat ik weet hoe fijn het is om dingen te kunnen afvinken (hello checklists), om een kant en klaar template in handen te krijgen én alle vragen beantwoord te krijgen over een specifiek onderwerp, kan ik natuurlijk niet achterblijven. Hieronder vind je alle freebies die ik op dit moment voor je heb.

Vragen over de freebies? Stel ze in de gratis Facebook groep ‘Let’s talk about Tax’ of stuur me een e-mail op support@houseoftax.nl 

Go get ‘m tiger!

Online coffee 

Voor mijn trouwe tribe komt dit niet als een verrassing, want elk half jaar bied ik je iets super tofs aan, namelijk een gratis halfjaarlijkse boekhouding check/online coffee! Ik kijk graag met je mee om te kijken of je op de goede weg bent, geef je tips en beantwoord je vragen. Een lekkere check up dus zodat je aankomend half jaar weer kunt gaan knallen! 💪 Je kunt je gratis online coffee van 10 minuten zelf inplannen via deze link.

Digital Nomads Kosten Checklist – PDF

Ben jij digital nomad of droom je ervan om te reizen & ondernemen? Dan kunnen we je nu alvast vertellen dat je boekhouding doen een uitdaging wordt, want er zijn veel uitzonderingen. Elk avontuur en elke digital nomad is namelijk anders. Wel zijn er een aantal vaste zakelijke kosten die je zakelijk kunt afschrijven en daar hebben we een overzichtelijke checklist van gemaakt. Lekker afvinken dus!

Starters Special – PDF

Hét document voor starters met de handigste checklists, templates én een podcast omtrent de administratie voor jouw onderneming. Want hoe begin je en hoe zorg je ervoor dat je administratie helemaal klopt zodat je op de juiste wijze Belastingaangifte kunt doen? Lees het in de Starters Special!

Je Admin On Fleek – 7 daags bootcamp (via e-mail)

Krijg binnen 7 dagen een gestroomlijnde administratie dankzij de bootcamp ‘Je Admin On Fleek’! 7 dagen lang ontvang je elke dag een e-mail met daarin kennis, tips & opdrachten om te zorgen voor een admin on fleek.

Gratis urenregistratie – template

Zoals je weet, ben je verplicht om je uren bij te houden. Door dagelijks je uren te registreren heb je naast de mogelijkheid tot belastingvoordeel ook de kans om te kijken naar jouw eigen ROI en of je on the right track bent. Deze freebie geeft je een fijn urenregistratie template waarin je ook je KM’s kunt registreren.