Wat heb je nodig?

WAT HEB JE NODIG?

Ik zal ‘m maar meteen aan het begin verklappen; je lichaam en gedachten zullen nooit aangeven dat jij vandaag een opgeruimde administratie nodig hebt. Het is niet zo dat je ‘s ochtends wakker word ten denk van “goh, laat ik even lekker mijn boekhouding doen dan voel ik mij een stuk beter”.
 
Waar je wel mee wakker wordt: Ik beng bang dat ik niet genoeg geld verdien. Ik heb alweer niet genoeg tijd gehad om te werken aan mijn eigen bedrijf. Ik wil nu echt gezonder gaan leven, Ik wil rust. Een stressvrije relatie hebben – zonder discussies over geld of de keuzes die ik maak.
 
Je voelt je gestressed en gehaast en MOET zo snel mogelijk aan de slag met van alles op je to do lijst.
 
STOP. Met kip-zonder-koppen kom je nergens, en al helemaal niet bij het gevoel dat je zo graag voor jezelf wilt creeeren; rust. Rust om te doen wat je wilt, om de keuzes te maken die bij jou passen (Hallo Soul Feelings!)
 
Zorg er eerst eens voor dat je weet hoe je ervoor staat. Nu, op DIT moment. Je administratie zou namelijk het nu moeten reflecteren als je dit wilt gebruiken als tool om te weten hoe je ervoor staat. Pas dan kun je echt bewuste keuzes gaan maken in je strategie, producten, ideale klant en acties.
 
Het heeft dus total geen nut om bijvoorbeeld je boekhouding en uren 1x in het kwartaal bij te werken want je loopt dan simpelweg achter de feiten aan. De acties die je dagelijks neemt, de keuzes die je maakt wil je namelijk baseren op flow (wat goed voelt) en feiten (hoe jij ervoor staat/ wat wel werkt en wat niet)
een-opgeruimde-administratie
 
In de Badass Master Mind zal ik in gaan op het verschil tussen flow en feiten, en hoe je er nu voor kan zorgen dat de emoties rond je cijfers (het is nooit hoog genoeg – woah stress! Hoe ga ik de rekeningen betalen?!) kan loslaten zodat je al die energie kan gaan richten op jouw FOCUS.
 
De groei van jouw bedrijf en het leven dat je daarbij voor ogen hebt. Side note: Hier is geen handig trucje of app voor die je even implementeert. Het gaat om een verandering van mindset waar je je hele leven mee bezig zal zijn, al krijg je er natuurlik wel tools bij om de processen in je administratie zelf te versnellen/ automatiseren.
 
PS: Ben je klaar voor THE NEXT LEVEL? Ondernemen met een missie, vanuit flow en niet bang om keiharde winst te maken? Meld je dan nu aan voor de Badass Master Mind!
 
Aanstaande zondag geef ik de eerste online content over Soul Goals al vrij, het hoogtepunt is natuurlijk woensdag 21 maart in ons mega gave penthouse in Amsterdam! – Stuur mij een PM voor info & ticket.