Broke Ass Budget

Er gebeurt momenteel iets vreselijks gaafs! Met dank aan grote Facebookgroepen zoals Ambitieuze Meisjes en The Dutch Girlboss (en nog veel meer! zal binnenkort een lijstje met favorieten maken),
en hopelijk natuurlijk ook door mijn eigen groep Let’s Talk About Tax is er een soort verschuiving gaande..

Waar ik in de afgelopen jaren iedereen eind december aan zijn mouw moest gaan trekken om echt nog even actie te ondernemen voordat het nieuwe jaar begint heb ik nu al meer dan 30 nieuwe aanvragen gekregen voor eindejaarsdiensten!

Het hoort ook wel bij het plaatje van nieuw ondernemerschap; actief bezig zijn met de ontwikkeling van je bedrijf, en je doelen gerichter afstemmen.- of je nou starter bent of al langer zelfstandige jouw doelen hebben aandacht nodig om ze om te zetten in gerichte acties die tot succes leiden.

Eerder dan normaal ben ik dus aan de slag gegaan om pakketten samen te stellen die jou door het oude jaar heen helpen en het nieuwe jaar met een knal laten beginnen! Door in gesprek te gaan met mijn tribe en dit te mixen met de wettelijk noodzakelijke eisen zijn we tot 3 prachtige opties gekomen.

Op de pagina Ultimate Year End Packages kun je meer lezen over hoe House of Tax je verder kan helpen met je jaareinde en start van 2018. Laten we het hier hebben over de minimale eisen.

Zit je met een krap budget maar grootse dromen?

Dan is het handig om zelf grootendeels je administratie bij te houden.
Let er hierbij op dat je het volgende hebt:

1. JE ADMINISTRATIE

 • Overzicht verkoopfacturen (+ kopie factuur)
 • Overzicht inkoopfacturen en bonnen (+ kopie factuur en bon)
 • Overzicht betalingen, gelinkt aan al je facturen (+ bankafschriften en cash overzicht)
 • Urenregistratie (bij min. 1.225 uur kom je in aanmerking voor extra aftrekposten)
 • KM registratie (je mag 0,19 Euro per KM aftrekken)
 • Overzicht voorraad indien je die hebt
 • Overzicht investeringen, of een manier om deze makkelijk uit je admin te filteren
 • Aangiften omzetbelasting (BTW/ ICP/ BTW MOSS)

 

2. JE AANGIFTEN INKOMSTENBELASTING VOORGAANDE JAAR/JAREN

Op de aangifte inkomstenbelasting van voorgaande jaren kun je zien of er bepaalde afschrijvingen zijn/ zaken op de balans staan die je misschien in je administratie bent vergeten op te nemen. Een bedrijfsmiddel met een aankoop bedrag van boven de 450 Euro wordt bijvoorbeeld over meerdere jaren afgeschreven. Ook de het einde van vorig jaar aansluiten op het begin van dit jaar (er zit immers maar 1 seconde tussen 2016 en 2017 dus het kan niet zo zijn dat er opeens een paar honderd Euro verschil is.

Ook als er aftrekposten zijn geweest die niet helemaal verrekend konden worden dan zie je deze terug op je vorige aangifte.

Ik kan nog wel even doorgaan, maar ik denk dat je het al een beetje in je gut voelt.. RED FLAG! Hier heb je hulp bij nodig. Niet eens bij alles, maar wel as het gaat om specifieke belastingregels, het opmaken van je jaarcijfers en de eindejaarscorrecties en regelingen die het verschil gaan maken tussen een foutieve en correcte administratie – en echt duizenden Euro’s kan schelen.

 

3. JOUW PROFESSIONAL

Wat erg belangrijk is bij het zoeken naar een professional voor hulp is niet eens zo zeer de prijs, maar de waarde die je voor jouw investering krijgt! Goedkoop is uiteindelijk duurkoop, dat is iets wat wij helaas nog steeds dagelijks meemaken in de praktijk als wij ondernemers moeten gaan vertellen dat we de gehele administratie, soms van meerdere jaren, helemaal overnieuw moeten gaan doen #au!

De ondernemers die bij ons binnen komen omdat de Belastingdienst boetes heeft opgelegd (afgelopen jaar nog iemand met 20.000 Euro boete) zijn natuurlijk een nog veel grotere waarschuwing om goed te overwegen met wie je wilt werken.

Wat ik zelf heel belangrijk vind is om ook goede uitleg te geven over de administratie en eventuele correcties die gemaakt moeten worden, zodat je steeds minder en minder hulp nodig zal hebben bij de basis. Op langere termijn ben je dus steeds goedkoper uit en sneller klaar!

Een pakket van 1.000 Euro (gemiddelde prijs bij een accountant) is voor starters en kleine met een krap budget ondernemers niet nodig. En daarom:

BROKE ASS BUDGET PACKAGE

Heb jij voldoende aan het bare minimum om aan je belastingplicht te voldoen?
Ga dan voor het BROKE ASS BUDGET PACKAGE:

KLIK HIER VOOR INFO & INSCHRIJVEN!

 • Complete Administratie check over 2017
 • BTW/ICP Q4 aangifte, inclusief jaareinde correcties en de Kleine Ondernemersregeling
 • Opmaken van je jaarcijfers voor de aangifte Inkomstenbelasting
 • Facebook groep met prework, bonussen, video’s & Q&A’s
 • Smart ass moves email series met 10 stappen om in november/december nog te implementeren zodat je niet te veel belasting gaat betalen

Jouw investering? Slechts eenmalig 378! Inschrijven dus.