Block. Delete. Focus.

BLOCK. DELETE. FOCUS.
“Is je gezicht verbouwen ook aftrekbaar? Is echt nodig”
“Ik irriteer me aan je filter”
“You’re fucking useless, are not providing real content and you will never make it”
“Wie the fuck denk je dat je bent? Hahaha”
10 negatieve berichten in een paar uur tijd nadat ik gisteren een informatieve video heb geplaatst. Block. Delete. Focus. (Behalve dan een leuke onderneemster die gewoon een beetje lomp uit haar woorden kwam).
Er staan hierboven maar 4 ontvangen berichten omdat ik de andere teksten niet eens uit mijn hoofd weet. Ik scan en beslis terwijl ik denk aan het alternatief; jezelf niet zichtbaar opstellen en maar een handje vol ondernemers halfbakken kunnen helpen. In de spits met de trein naar je werk… met -5. Keihard werken voor een paar honderd euro per maand. Met als hoogtepunt van je dag op de bank zitten & Netflix kijken.
Ik scan en beslis. Block. Delete. Focus. Op mijn missie om alle Nederlandse badass onderneemsters samen te krijgen en naar het volgende niveau te tillen in de Badass Master Mind. Op het toegankelijk maken van financiele planning en administratie zodat jij nog groter durft te gaan dromen. Op mijn eigen Soul Goal om de levens van onderneemsters compleet te kunnen veranderen door mijn kennis te delen, online of vanuit mijn toekomstige finca op Ibiza.
Om te kunnen blijven werken vanuit waar ik maar wil, met wie ik wil.
Block. Delete. Focus.

PS: Omring jezelf met mensen die net zo ambitieus zijn als jijzelf. Mensen die durven te dromen, actie ondernemen en begrijpen wat je meemaakt. Durf je kwetsbaar naar hen op te stellen, het is geen wedstrijd. Jij bent je enige concurrentie. Als ik er even doorheen zit klop ik aan bij mijn business buddies, andersom precies hetzelfde. We tillen elkaar naar het volgende niveau en relativeren de momenten die ronduit zuigen.
Dit maakt echt het verschil tussen doorzetten om je doelen te behalen, of jezelf volpraten met excuses waardoor je verlamd of opgeeft.
Heb je het gevoel dat je een echte high performing business buddy mist in jouw network, en niet onvoorwaardelijk bij iemand terecht kan die jouw dromen en rot momenten begrijpt? PM mij dan even. We hebben nog plek in de Badass Master Mind voor een absolute topper die er klaar voor is om ook haatmails te ontvangen 😉