Big Boss Lady Regel #1

BIG BOSS LADY REGEL #1

Bij het leven van je droomleven moet je jezelf soms ook kunnen toestaan om tegen het ‘normale’ aan te schoppen. Om te doen wat JIJ wilt doen – ongeacht wat een ander ervan vind.
Mijn focus woord voor 2018 is vertrouwen. Er vertrouwen in hebben dat alles goed komt zolang ik mijn ‘gut feeling’ volg en vooral doe wat goed voelt voor mij. (mantra: Ik maak keuzes gebaseerd op wat goed voelt voor mij. Nu – en in the long run)
Februari is daar een mooie maand voor want met een groot tekort aan zon heb ik al snel een groot tekort aan energie, en om in mijn #superflow te kunnen blijven moet ik dus vooral doen wat goed voelt.
 
En dat kan dus ook gewoon als je weet hoe je ervoor staat en je bedrijf en leven zo opgebouwd hebt dat het niet direct uit elkaar valt als je er niet bent (al hoopt je ego dat misschien stiekem wel.)
 
Laatst had ik zo´n dag waarop ik mijzelf echt uit bed moest sleuren. Koud, donker en… een afspraak buiten de deur waarvoor ik extra vroeg weg moest om door de files heen te komen (the horror!)
 
Op mijn ideale werkdag doe ik niet aan spits (of aan koude vroege ochtenden, hahaha) en alles aan mij stond klaar om te rebelleren. Omdraaien, licht uit. #Dikkedoei, ik zie je van de zomer weer!
 
Nu was mijn afspraak er ook niet per se een om je bed voor uit te komen; een lange verplichte zitting van het Register Belastingadviseurs (blegh). Ver rijden, lang zitten en vooral veel saaie kost waar ik persoonlijk en binnen mijn bedrijf niets mee kan, maar wel voor MOET komen opdagen om erkenning via het register te kunnen behouden.
 
In het verleden zou ik mijzelf dan ook uit bed gesleurd hebben met de “SUCK IT UP, GIRL” mantra door mijn hoofd. Nu niet meer.
 
Ik kies er bewust voor om alleen nog maar te doen wat klopt met mijn gut feeling + soul goals. Mijn focus kent geen uitzonderingen, geen afleidingen en al helemaal geen ‘moetjes’ waarvan de uitkomst 0.0% met mijn doelen te maken heeft.
 
En daarom stond ik NIET in de file richting Nieuwegein, maar was ik heerlijk aan het genieten van een kop espresso, een smoothiebowl en 2 uurtjes blogs schrijven voordat ik mijn Facebook berichten indook en 4 fantastische onderneemsters ontmoette met wie ik nu mag samenwerken.
 

Geef jezelf toestemming.

Toestemming om niet naar die verjaardag te gaan maar wel naar de sportschool;
 
Toestemming om de prijzen te vragen die goed voelen voor jou;
 
Toestemming om af te wijken van wat hoort;
 
Toestemming om alleen te werken met de mensen die bij jou passen;
 
Toestemming om je boek te schrijven ipv emails beantwoorden;
 
Toestemming om te verkopen op een manier die bij jou past, (en niet volgens de nieuwste rage);
 
Geef je over aan je gut feeling, LEEF jouw ideale leven, en heb er vervolgens compleet vertrouwen in dat het goed komt.
 
Het is belangrijk om je te realiseren dat jezelf toestemming geven juist gaat om de kleine dingen, daar ligt voor jou de uitdaging. Al die kleine zaken vormen bij elkaar jouw focus en aandacht.
 
Stap dus eens af van het grote plaatje en het in de toekomst denken. Het gaat erom wat je NU doet en waar je NU voor kiest.
 
Die stappen bepalen wie jij bent en wat je doet.
 
#namastemonday
 
PS: Is jouw tribe ook super belangrijk voor jou? Zorg er dan voor dat je morgen bij het Protect Your Ass webinar bent! Een veilige omgeving voor jouw ideale klant houdt namelijk meer in dan alleen goede intenties. We gaan door alle (wettelijke verplichte) stappen heen en geven je een checklist mee om aan de slag te gaan zodat je naast het WAAROM ook direct het HOE weet.
 
Schrijf je nu in (het is morgen al!):
https://www.serious-business.nl/product/protect-your-ass-webinar/
 
(er is een replay beschikbaar)