CALLING ALL BADASSES..HERE WE GOOOO!!!

LET OP! Het is niet meer mogelijk om je in te schrijven voor de Mastermind van 25 mei, MAAR op zaterdag 22 juni is er een extra editie!

Je bent hard op weg om de GO-TO person van jouw niche te worden, en ziet dat glazen plafond op je af komen. Maar wacht even? Is dit alles?

Je hoopt van niet. Het is tijd om NU de stap naar hun ware legacy te maken. De expert ben je al, het is tijd dat je nu in je leidersrol gaat stappen.

Are you ready to rumble?!

Ben jij er klaar voor THE NEXT LEVEL?! Vol gas en met missie op je doel af, sprongen maken in 2 weken waar anderen (minstens) 2 jaar over doen, en met volle vertrouwen op je jouw grootste wensen kunnen ondernemen?

Ja?!

Let’s do this!

Door eindelijk toe te geven aan mijn grotere dromen heb ik de liefde voor mijn expert(status) weer terug gevonden. Die was namelijk weg. Ergens zat die verstopt achter mijn frustraties over het advies om je vooral maar op 1 ding te richten. Achter mijn uurtje-factuurtje werkwijze, en mijn steeds vaker voorkomende huilbuien omdat ik mij zo gevangen voelde in het (expert status) leven dat ik zelf had gecreëerd.

Oeps.

Ik bleef zo nog 3 jaar aanmodderen. Omdat ik zoveel geld had gestoken in mijn studies, team, en onderneming.. en omdat ik geen quitter ben heb ik mijzelf vanuit angst tegen gehouden om groots te durven ondernemen.

Totdat ik niet anders meer kon. Alles in mij schreeuwde om meer. Meer vrijheid. Meer creativiteit. Meer mijzelf zijn.

Mijzelf mijn eigen zorgvuldig gemaakt hokje uitschoppen en een groter avontuur aangaan! Ik heb nooit meer omgekeken 🙂

Is het eng?

Ja. Rete eng.

Maar niet veel enger of spannender dan wat je nu aan het doen bent.

En, als je dan toch al bang bent.. waarom dan niet op het pad naar jouw allergrootste dromen?! Angst is angst. Het wordt niet groter of kleiner naar mate je plannen groter of kleiner worden. Dus waarom zou je klein blijven denken?

Terug naar jouw allergrootste dromen. Of dit nu een internationaal empire is, een sky scraper met jouw naam erop, of jij als thought leader miljoenen mensen wil inspireren… het begint allemaal bij de juiste mindset en fundering.

Jouw plan.

Jouw focus.

Jouw processen.

Daar gaan we mee aan de slag tijdens de trainingssessies, LIVE MASTERMIND (22 juni te Haarlem), en de implementatie weken.

Je leert hoe je jouw empire vorm kan geven, hoe je van uitvoerende expert naar CEO (leider) van jouw toekomstige organisatie kan groeien, welke basisprocessen je moet hebben staan, en hoe je er nu voor zorgt dat het niet alleen maar bij dromen blijft maar ook je geldplaatje gaat kloppen.

Ik ga je helpen.

IS DE BADASS MASTERMIND VOOR MIJ?

Je hoeft jouw droomleven nog niet helemaal uitgestippeld te hebben.
Het gaat erom dat dat vuurtje in jou is aangewakkerd. Je hebt opdrachten, je krijgt aandacht van fans en volgers, en het is ook best wel leuk zo… maar je weet gewoon dat er meer is.

De Master Mind is niet voor iedereen. Ook van mijn kant wil ik er bloed – zweet – en tranen voor je instoppen, en maak dus mijn tijd beschikbaar, exclusief voor slechts 6 ondernemers per LIVE Master Mind!

Dat betekent:
a) dat je niet kan treuzelen om je in te schrijven, en
b) dat er echt alleen plek is voor ondernemers die aan ALLES voelen dat ze er nog veel uit kunnen halen, meer kunnen, meer mogen.

Binnen een mastermind versterkt de groep de content en support waardoor je nog eens 10x sneller gaat dan dat je alleen een soortgelijk traject aan zou gaan. Dit is natuurlijk ontzettend gaaf – maar vraagt wel jouw focus en aandacht om het niveau van de groep hoog te houden.

Het traject is ook echt niet voor watjes. Als je serieuze stappen wilt gaan maken dan vergt dat ook een serieuze aanpak.

Het is geen knuffelclubje.

Je zal het af en toe moeilijk krijgen met de feedback die bij het traject hoort (en ook dat is ok).

Jouw #badasssquad is er voor je om ervoor te zorgen dat je nu ECHT gaat leven.

HET TRAJECT

BADASS MASTERMIND

+ Badass Basics Bootcamp (10 dagen)
+ Badass Mastermind (LIVE! in Haarlem op 22 juni)
+ Accountability Ambassadors & Support

ONDERWERPEN
+ Soul Goals
+ Business & Life Assessment (waar sta je nu?)
+ Legacy Planning
+ Skillset Mastery
+ Van Eenmanszaak naar? (Legacy Structuren)
+ Financieel Plan
+ Processen (incl. de Profit First methode)
+ Van Expert naar CEO
+ Implementatie

Ga HIER naar de Badass Mastermind

Tijdens het traject gaan we heel goed verwoorden wie jij bent en wat jij wilt, met wie je wilt werken en uiteindelijk natuurlijk ook hoe. Vanuit daar richten we ons op de financiele planning hiervan.

Hoeveel omzet heb je nodig om je huidige doelen te halen? En om ondertussen alvast te sparen of een buffer te bouwen voor hetgene waar je naartoe wilt? Ook leer je om financiele keuzes te maken en natuurlijk hoe je met Profit First een tool in handen hebt om zonder rompslomp je financiele doelen te halen!

We maken dus samen een blueprint en jouw focuspunten waarna we je ook leren hoe je het zelf kan oppakken.

Kosten

5 Maanden lang, inclusief LIVE Mastermind, for slechts 111 Euro, ex. BTW per maand.

Ga HIER naar de Badass Mastermind