Door de jaren heen heb ik een vrij uitgebreide routine ontwikkeld om ervoor te zorgen dat ik dagelijks zowel aan mijn kortere als langere termijn doelen werk.

De hele reeks aan activiteiten, mijn methode, leer ik je in de Badass Starter Kit, maar ook als je daar nog geen gebruik van maakt kan ik je natuurlijk al opweg helpen met wat simpele pointers om toe te passen.

Laten we de  7 DAYS 7 GOALS erbij pakken omdat dit perfect is voor zowel je MICRO als MACRO doelen, EN je kan het direct implementeren.

Luister hier naar de podcast, of pak de grootste take aways hieronder mee:

Pak je sprint, planning, of enorme lange TO DO lijst erbij en ga aan de slag met kleuren of krassen. Bij elk item stel je jezelf 2 vragen:

1. Gaat deze activiteit mij meer dan 1x geld opleveren?
2. Gaat deze activiteit mij meer dan 1x tijd opleveren?

Pik daar de 7 activiteiten uit met de beste scores. Dit zijn jouw prioriteiten voor deze week. Zorg ervoor dat je ze inplant in je kalender en voer ze uit op het moment van de dag dat jij de meeste energie hebt.

De andere taken komen erna.