Business Starters Kit NL

ENGLISH | NEDERLANDS

Toen ik met de opstart van mijn eerste bedrijf begon had ik al jaren ervaring in de financiële wereld, daarnaast studeerde ik om belastingconsulent te worden. Appeltje – eitje toch? *èèèh!* (-> een soort van foute buzzer). Er komt namelijk veel meer kijken dan een beetje de regeltjes kennen als je met jouw bedrijfsplan een noemenswaardig inkomen wilt gaan verdienen.

De eerste keer (ik was 25) flopte nog voordat ik van start ging, maar het vuur was aangestoken. Dat verlangen om financieel en locatie onafhankelijk te gaan werken, mijn eigen tijd in te delen en te kunnen werken met mensen die ik het liefst wil helpen. Uiteindelijk heeft het 3 jaar, en wat harde lessen (lees: vol op je bek gaan) geduurd om een pracht bedrijf neer te zetten.

“ being a strong independent girl boss does not mean that you have to do everything alone.”

Het lijkt zo simpel hè, maar toch word je soms zo overmand door emoties, keuzes of angsten dat alles 1.000x moeilijker lijkt dan het is. Ik had dat zelf met perfectionisme, alles zelf willen doen. BIG MISTAKE. Ja, ik vind alle facetten van ondernemen leuk, maar ik heb pas echt stappen gemaakt toen ik ging investeren in een team van fijne mensen om mij heen die mij konden helpen met de continuïteit van werkzaamheden en publicaties. Ah en nog zo’n leuke: aannames zoals “dat kan ik toch nooit betalen” zonder mij echt te verdiepen in de mogelijkheden.

“sometimes all you need is a seasoned business partner; someone who has the tools, templates and feedback to help you reach your goals, because they have walked where you are now.”

Did is precies waarom ik de BUSINESS STARTERS KIT heb gecreëerd, voor jou. Om je te helpen aan een 2-0 voorsprong om onafhankelijk te worden en blijven. Dat steuntje in de rug te zijn, en je support bieden bij het zo efficiënt mogelijk behalen van jouw ondernemers en levens doelen. Want weet je, soms is het enige dat je tegen houdt een go-to girl en een paar templates.

  • Heb jij zojuist je 9-5 baan met knikkende knieën opgezegd, maar peins je er niet over om ooit terug te gaan?
  • Are you in it for the long run? Wil je graag groeien met je bedrijf of als ondernemer, maar heb je nog niet echt het budget beschikbaar om werk uit te besteden?
  • Of, voel je alles kriebelen omdat je een ge-wel-dig business idee hebt, maar je weet niet zo goed hoe je van start moet?

De Business Starters Kit is een flexibel maandabonnement om jou te helpen bij al jouw administratie en belastingzaken. het is extreem handig voor starters die kampen met een laag budget voor hulp, maar wel met vragen zitten, of graag iemand willen hebben die af en toe mee kijkt of alles goed gaat/ correcties uit kan voeren. Dat is het dus. Plus een beetje meer.. Voor 20 Euro per maand (ex. BTW) krijg je:

  • 24/7 support via Whatsapp en email voor vragen en controle;
  • Volledige toegang tot onze database met templates, checklists en business/ tax strategieën;
  • Elk kwartaal een LIVE webinar over BTW aangiften (incl. tutorials);
  • Een groot netwerk met experts die jou verder kunnen helpen met het opzetten/ uitbreiden van je bedrijf;
  • Een zaken-buddy die jou verder kan helpen om jouw dromen in doelen om te buigen, inclusief het geldplaatje!

Klik hier om je te registreren en/of de algemene voorwaarden te lezen.

Let’s get this party started! Oh, en als we het toch over het waarmaken van dromen en doelen hebben, ik wens je een prachtig mooi bedrijf en een fijne samenwerking toe vanaf mijn tijdelijke zonnige kantoor op Ibiza.

Veel liefs,
Kim de Jong
Tax Consultant I Money Coach